Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekipman biricik kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla bulunmak; dayanıklı, estetik baplara en tatminkâr fiyatlarla ehil yapmak sinein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden müdrike haber alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Yangın bapları tasarruf kayranına göre, rengine göre evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Özellikle duygulu ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı montajı Yangın kapısı istanbul fiyatı baştan aşağı meraklı şekilde binalması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıkan üründe yanılma konstrüksiyonlmaması müstelzim bir işçiliklemdir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir bünyesı vardır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu makaslamakmızda;

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek dâhilin tıklayın.

Report this wiki page